Book lokaler

Har du brug for at holde eksterne kundemøder, lave produktpræsentation, afholde kundeevents, workshops eller teambuilding, eller et mødelokale til ledelses- eller bestyrelsesmøde, hvor I kan have det for jer selv?  

Mulighederne er uendelige og kun fantasien sætter grænser. Her har du mulighed for at leje mit unikke lokale til netop dit arrangement.

Jeg har nemlig et pragtfuldt langbord, hvor der kan sidde 16 mennesker og generelt en butik med en skøn rustik stemning. 

Samtidig har jeg nogle åbningstider, som åbner muligheder for at andre kan benytte mine lokaler i dagtimerne. Jeg holder nemlig helt lukket i vinhandelen både mandag og tirsdag. Og onsdag-fredag åbner jeg først i tidsrummet 16-20. 

Det levner masser af mulighed for, at du kan benytte mine rammer til lige præcis det formål, du har brug for. Lokalerne kan lejes kl 8-20 mandag og tirsdag. Og kl 8-16 onsdag, torsdag og fredag. Butikken ligger 5 minutters gang fra offentlig transport (bus 5c) og med god offentlig parkering.  

Jeg tilbyder langbord & bænke til max 16 personer, gratis wifi, hyggelig uformel stemning og selvfølgelig adgang til toilet. Derudover kaffe og vand ad libitum samt frugt om formiddagen. Mulighed for tilkøb af morgenmad og frokost (aftales individuelt). Du må også medbringe egen forplejning.

Pris 3600 kr ex moms pr dag (uanset ugedag), inklusiv 1 person til at servicere jer.

Kontakt mig på jon@vinbonden.dk eller ring på 2857 8548 for mere booking info. 

×