Handelsbetingelser

Leverings - & salgsbetingelser
Vinbonden (navn Le Rait Butik cvr 39315785, herefter Virksomheden) driver virksomhed med salg af vin. Virksomheden er registreret på adressen Aarhusgade 165, 1.10, 2150 Nordhavn med følgende butiksadresse: Vinbonden, Smedetoften 23 kld, 2400 Kbh Nv. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Virksomheden, med mindre der er indgået anden skriftlig aftale mellem køber og Virksomheden.

Bestilling
Bestilling af varer kan ske på vinbonden.dk og på hej@vinbonden.dk. Hvis du har forespørgsler om varer, som ikke er på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte mig.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på vinbonden.dk

Levering
På køb i webshop sker levering enten hurtigst muligt med Postnord eller kan afhentes i butikken.

Hvis varen ikke er på lager i tilstrækkeligt antal (fx ved større bestillinger til fester o.lign.), aftales levering separat med kunden.

Risiko
Risikoen for varer overgår til køber efter levering. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han/hun sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans/hendes side.

Fortrydelse
Virksomheden yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Virksomheden underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, herunder skal flasker være uåbnede og med ubrudt folie. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen eller ved at returnere varen til den ovenfor angivne adresse.

Ved berettiget udnyttelse af fortrydelsesretten, tilbagebetales købesummen til dig ved overførsel til din bankkonto.

Ved bestilling af arrangementer betragtes en bekræftet aftale som et køb. Ved afbestilling mindre end 24 timer før vinsmagningen, opkræves 50% af prisen for vinsmagningen.

Reklamation
Når du handler på vinbonden.dk ydes der i henhold til den danske købelov to års reklamtionsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. returnering ifm reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamationsretten er begrænset til varens naturlige holdbarhed, hvilket forudsætter, at varen er opbevaret og i øvrigt blevet behandlet korrekt. Flasker med “prop” og andre former for uønsket smag eller duft forekommer uundgåeligt og må forventes af kunden i et vist omfang. 

Reklamationsretten skal gøres gældende inden for 2 måneder fra fejlen er konstateret, og varene skal uden ugrundet ophold fremsendes til leverandøren, såfremt du ønsker ombytning. Reklamationsretten bortfalder i alle tilfælde to år efter leveringen. Ønskes reklamationsretten benyttet, skal vi kontaktes på mail inden 2 måneder.

I tilfælde af, at flasker er beskadiget ved leveringen, skal dette angives på fragtbrevet. Umiddelbart efter leveringen skal du kontrollere, at leverancen er korrekt både med hensyn til kvantum og med hensyn til, om vinene svarer til ordren. Såfremt du mener, at dette ikke er tilfældet, skal du hurtigst muligt også give skriftlig meddelelse til på mail til hej@vinbonden.dk   

Ved fremsendelse af returvarer bedes du oplyse problemet så detaljeret som muligt. Oplys samtidig dit fulde navn, telefonnummer og mail adresse, som vi kan kontakte dig på. Husk at en returvare altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Pris & betaling
Prisen for hver vare fremgår af ogvinbonden.dk. Alle priser fremgår i danske kroner, DKK. Virksomheden tager forbehold for udsolgte varer samt prisfejl. Skulle der opstå en prisfejl, retter jeg den så hurtigt jeg kan. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende. Alle priser er inkl. moms, men ekskl. fragt.

Der kan betales med alle almindelige kreditkort.

Bankoplysninger
Bank: Arbejdernes Landsbank
Reg 5322 Konto 248081 
IBAN-kontonummer: DK0253220000248081 - BIC/Swiftkode: ALBADKKK

Ønskes betaling via Mobilepay, kan beløbet overføres til nr. 65642 - "Vinbonden"

Fragt
Op til 12 fl: gældende fragtpriser i Norden med Postnord. Leveringstid typisk dag til dag. Kontakt mig på hej@vinbonden.dk for at høre nærmere om fragtpriser på større partier.

Værneting & lovvalg
Enhver tvist mellem køber og Virksomheden er undergivet dansk ret uden hensyntagen til internationale privatretlige regler. Enhver tvist skal, hvis den ikke kan løses i mindelighed, afgøres ved de civile domstole som aftalt værneting i første instans, dog således at retsplejelovens regler finder anvendelse, hvis køber er forbruger.

×