Få unikke naturvine tilsendt hver måned

🚚 Vinabonnementerne afsendes den første hverdag i hver måned. Har du tegnet dit abonnement efter d. 20. i måneden, går der dog en måned, før abonnementet starter. Kan du ikke vente, kan du tilvælge ‘strakslevering’ i indkøbskurven. Så sammensætter vi en smagekasse til dig. 

Vores naturvinsabonnementer

3 uovertrufne naturvine
pr. måned | 500 kr.

Vores vinabonnement med 3 naturvine er til dig, som ønsker lidt ekstra luksus i hverdagen, og som ønsker at gå stille og roligt på opdagelse i verdenen af naturvin.

6 vidunderlige vine
pr. måned | 950 kr.

Vores vinabonnement med 6 vine pr. måned er til dig, som ønsker lidt mere af alt det gode. Du elsker jævnligt at invitere venner og familier på et godt glas vin - eller er du måske lidt nørdet, og vil prøve en hel masse af?

12 fremragende vine
pr. måned | 1.850 kr.

Vores vinabonnement med 12 vine pr. måned er til dig, som ønsker at komme godt rundt i hele naturvinens verden hver eneste måned. Vi holder dig opdateret og godt kørende med alle de bedste nyheder inden for naturvin.

Hvordan fungerer det?

  • Du starter med at vælge, om du vil have 3, 6, eller 12 vine sendt hjem til din adresse hver måned. Vi pakker og afsender den første dag i hver måned. 
  • Vi håndplukker formidable vine og pakker dem ned til dig. Du kommer hele vejen rundt i spektret - rødvin, hvidvin og alt derimellem. 
  • Husk kun at lægge et enkelt abonnement i kurven. Herefter betales der månedligt. Der kan opsiges med dags varsel, hvis du skulle fortryde. Vi betaler fragten for dit vinabonnement!

Hvad er fordelene?

  • Vinen er udvalgt af os, og du får førsteret på flasker, som vi ikke har så mange af. I din vinkasse medfølger et kort med info om de vine, som du har fået.
  • Du får dit naturvinsabonnement til en fantastisk stærk pris - og jo flere flasker, jo mere sparer du.
  • Alle vinene er selvfølgelig naturvine. Det vil sige rene, ubehandlede vine med ingen eller et minimum af tilsatte sulfitter og altid kun den naturligt forekommende gær.

Prøv vores smagekasser

Vil du gerne lige prøve af, hvor vanvittigt lækkert det er at få naturvine tilsendt lige til døren? Så se vores smagekasser, hvor du kan købe enten 6 eller 12 dejlige flasker naturvin i et engangskøb. Så kan du prøve konceptet af, inden du selvfølgelig bliver helt forelsket i det og tegner et vinabonnement.

Se vores smagekasser